Wednesday, January 3, 2018

Nakon tocno tjedan pauze danas smo krenuli s pretplatom. Nova 2018 Godina I novi mjesec su pred nama. Vrlo kratko, idemo dalje, sretno svima! :-) 

Zelim naglasiti da besplatnih parova na blogu nece biti i da se zelim maksimalno fokusirati na pretplatu i pretplatnike. Cijena pretplate nije previsoka bez obzira uzeli mjesecnu, dvomjesecnu, sestomjesecnu ili godisnju pretplatu jer informacije koje imam garantiraju zaradu kroz bilo koji ciklus suradnje.

Na blogu zaista mozete naci sve potrebne informacije, od cijenika i nacina uplate do arhive dok me osobno mozete kontaktirati u vezi bilo kojeg pitanja na e-mail: magicustips@gmail.com

Ono sto zelim naglasati uz vec receno je nacin igranja i kolicina parova u tekucem mjesecu. Moja dva glavna sporta su hokej i nogomet dok uglavnom forsiram igru na golove i azijski hendikep. Uz informacije koje posjedujem mislim da pretplatnici s pravom mogu ocekivati visok ROI i zaradu kroz cijeli zajednicki ciklus. 

Sretno svima! :-)



Svi parovi šalju se na mail 3-12 sati prije početka utakmica sa punim analizama i s procjenama uloga. / All bettings tips are sending usually 3-12 hours before kick-off with full analysis and stakes.

No comments:

Post a Comment